ENEN
Kabeh Kategori
ENEN

Omah>News>News Company

Grand Center resmi dibukak

Wektu: 2022-04-13 Hit 86

Perusahaan kita grandly dianakaké upacara opening Grand Center ing No. 515 Yangfan Road, Yinzhou District, Ningbo City. Pimpinan perusahaan Pak Shi lan Pak Xu rawuh ing upacara peluncuran lan ngethok pita kanggo gedung kantor anyar.

Ing atmosfer perayaan singa nari, Ketua Pak Shi ngumumake ing upacara kasebut yen Grand Center ing Ningbo lan Pusat Inovasi ing Shanghai resmi dibukak bebarengan! Nalika para pimpinan perusahaan kasebut ngrampungake singa lan mbukak gunting emas, salam kasebut langsung muni, lan kabeh karyawan padha keplok lan ngrayakake. Wiwit iku, wis nandhani yen Grand Group wis mlebu tahap anyar.

1

2