ENEN
Kabeh Kategori
ENEN

Omah>News>News Company

HUT 28 GRAND RESOURCES

Wektu: 2022-07-19 Hit 122

Dina iki ulang tahun GRAND RESOURCES kaping 28, sing minangka preian umum kanggo 1000 karyawan. Kantor Ningbo, Shanghai lan Hangzhou ngrayakake ulang tahun GRAND RESOURCES sing kaping 28 ing wektu sing padha. Ing 28 taun, GRAND RESOURCES wis berkembang saka perusahaan cilik lima utawa enem wong dadi pimpinan komoditas saiki. Mung bubar, dhaptar Fortune China 2022 500 dirilis. GRAND RESOURCES peringkat 164th ing rejeki China 500 dhaftar ing 2022. Kita ngormati Gusti Allah, katresnan lan syukur, mangsa bakal luwih apik.

6