EN
Kabeh Kategori
EN

Omah>News>Artikel Ilmu Popular

Kepiye cara nggawe TPE transparan? Ora mung ing pilihan SEBS / SBS lan minyak putih, akeh bahan ing formula kasebut mengaruhi transparansi.

Wektu: 2020-06-08 Hit 2

Minyak: Yen sampeyan nggunakake minyak naphthenic, coba pilih hidrogenasi, minyak putih luwih becik tinimbang butter.

Resin: It is recommended to use PS or K glue instead of PP. It is very important to choose a resin with good transparency.

SBS: Try to choose high styrene content or other special transparent materials.