EN
Kabeh Kategori
EN

Omah>News>Artikel Ilmu Popular

Kepiye cara nambah kekuwatan leleh TPR, apa PE bisa? Apa PE bisa nambah resistensi ozon saka TPR?

Wektu: 2020-06-01 Hit 1

Wangsulan: Titik lebur sing sithik tegese PE bisa dicoba. Luwih dianjurake milih SEBS bobot molekul sing dhuwur. PE ora ana pengaruhe tumrap anti-tuwa