EN
Kabeh Kategori
EN

Omah>Product>Styrene Butadiene Styrene Blok Copolymer

SBS (Styrene Butadiene Styrene Block Copolymer) JH 7302


DESCRIPTION

SBS JH-7302 minangka kopolimer blok styrene-butadiene kanthi 30% isi styrene, struktur linier. Bisa digunakake kanthi adesif, modifikasi plastik, modifikasi aspal.

APLIKASI

Adhesive

Modifikasi aspal

Compounding

Khusus Khusus
gradeJH-7302
njabaWerna putih utawa cahya, tanpa kotoran mekanik lan limbah minyak
Materi Volatil ≤%1
Awu ≤%0.2
300% Modulus  Mpa≥2.2
Kekuwatan tarik Mpa≥16
Elongation nalika istirahat ≥%700
Deformasi permanen ≤%40
Atose, Shore A≥68
Tingkat aliran leleh g / 10min0.01-0.5
Aplikasi UtamaModifikasi aspal plastik perekat pelarut


PANALITEN