EN
Kabeh Kategori
EN

Omah>Product>Styrene Butadiene Styrene Blok Copolymer

SBS (Styrene Butadiene Styrene Block Copolymer) LG 501S


DESCRIPTION

SBS LG501 minangka kopolimer blok styrene-butadiene kanthi 30% isi styrene, struktur linier. Non-minyak sing ditambahi Bisa digunakake kanthi modifikasi aspal, anti banyu.

APLIKASI

Adhesive

Modifikasi aspal

Compounding

Khusus Khusus
gradeLG 501S
Konten Styrene30-32
Materi Molah malih ≤0.6
Indeks Kuning ≤6
Kapadhetan0.93-0.95
Atose 71-81
Viskositas Solusi Toluene12-14
Aplikasi UtamaAspal Ngowahi Waterproof           Tpe senyawa Adhesive


PANALITEN