EN
Kabeh Kategori
EN

Omah>Product>Styrene Ethylene Propylene Styrene Blok Copolymer

SEPS (Styrene Ethylene Propylene Styrene Copolymer Block) YH-4051


DESCRIPTION

SEPS dibentuk kanthi hidrogenasi selektif styrene lan isoprene copolymer. Dibandhingake karo SEBS, elipser SEPS duwe kacepetan panyerepan minyak kanthi cepet, viskositas permukaan sing kurang sawise nyerep minyak, kekerasan dhuwur lan kekuatan tarik, deformasi permanen cilik nalika istirahat, lan adhesi sing apik kanggo macem-macem bahan kutub lan non-polar.

SEBS YH-4051 could be used in medical products, soft rubber toys, window grilles, TPE granulation, halogen-free flame retardant cable coating materials

APLIKASI

bahan lapisan kabel

produk medis

Kanthong kemasan panganan

Khusus Khusus
gradeYH-4051
Styrene karo%30
Gelar hidrogenasi≥98
Kekerasan Shore A76
Kekuwatan Tensile Mpa≥32
Viskositas Solusi Toluene ing 25 ℃, mpa.s400 (15% , wt)
Aplikasi Utamabahan lapisan kabel
produk medis
Kanthong kemasan panganan


PANALITEN