EN
Kabeh Kategori
EN

Omah>Product>Styrene Ethylene Propylene Styrene Blok Copolymer

SEPS (Styrene Ethylene Propylene Styrene Copolymer Block) YH-4053


DESCRIPTION

SEPS dibentuk kanthi hidrogenasi selektif styrene lan isoprene copolymer. Dibandhingake karo SEBS, elipser SEPS duwe kacepetan panyerepan minyak kanthi cepet, viskositas permukaan sing kurang sawise nyerep minyak, kekerasan dhuwur lan kekuatan tarik, deformasi permanen cilik nalika istirahat, lan adhesi sing apik kanggo macem-macem bahan kutub lan non-polar.

The combination of SEPS YH-4053 and 4051 and 4052 will show different touch and bonding, and the transparency will not change. SEPS YH-4053 grades can also be used for medical products, TPE granulation and adult products.

APLIKASI

Piranti panganan

produk medis

Khusus Khusus
gradeYH-4053
Styrene karo%30
Gelar hidrogenasi≥98
Kekerasan Shore A78
Kekuwatan Tensile Mpa≥38
Viskositas Solusi Toluene ing 25 ℃, mpa.s5900 (10% , wt)
Aplikasi UtamaPiranti panganan
produk medis


PANALITEN