ENEN
сите категории
ENEN

Дома>Производ>Стирен Бутадиен Стирен блок Кополимер

Стирен Бутадиен Стирен блок Кополимер

категории Производител апликација Алтернативни оценки операции
SBS (стирен бутадиен стирен блок кополимер) YH-792E (1401E) СИНОПЕК

Лепило

Модификација на асфалтот

Комбинирање

фасадни


ЈХ 7401

Тајпол 4202


ПРИМЕР
SBS (стирен бутадиен стирен блок кополимер) YH-791E (1301E) СИНОПЕК

Лепило

Модификација на асфалтот

Комбинирање

Dynasol C 701

ПРИМЕР
SBS (Блок кополимер на стирен бутадиен стирен) YH-791H (1301-1) СИНОПЕК

Лепило

Модификација на асфалтот

Комбинирање

Водоотпорен

ЈХ 7302

SBS T-6302H


ПРИМЕР
SBS (стирен бутадиен стирен блок кополимер) YH-796E СИНОПЕК

Лепило

Комбинирање

Обувки

ПРИМЕР
SBS (стирен бутадиен стирен блок кополимер) YH-188E СИНОПЕК

Лепило

Комбинирање

Обувки

LCY 3546

ПРИМЕР
SBS (стирен бутадиен стирен блок кополимер) YH-815E (4412E) СИНОПЕК

Обувки

ПРИМЕР