EN
сите категории
EN

Дома>Производ>Стирен Бутадиен Стирен блок Кополимер

SBS (блок кополимер на стирен бутадиен стирен) C501


ОПИС

SBS C501 is a styrene-butadiene block copolymer with 30% of styrene content, linear structure. It’s non-oil extended

ПРИМЕНА

Лепило

Модификација на асфалт

Комбинирање


ХЕМИСКИ СОСТОЈБИ
ОдделениеC501
Вискозитет на раствор на толуен (5.23%)14-18
Испарлива материја ≤% (Wt)0-0.75
Стирен содржина%29-33
Блокирај стирен95-100
Главната применаАсфалт Измени водоотпорен Tpe соединение Лепило


Испраќам барање