EN
сите категории
EN

Дома>Производ>Стирен Бутадиен Стирен блок Кополимер

SBS (блок кополимер на стирен бутадиен стирен) JH 7302


ОПИС

SBS JH-7302 is a styrene-butadiene block copolymer with 30% of styrene content, linear structure. It could be used in adhesive, plastic modification, asphalt modify.

ПРИМЕНА

Лепило

Модификација на асфалт

Комбинирање

ХЕМИСКИ СОСТОЈБИ
ОдделениеJH-7302
НадворБела или светло-боја, без механички нечистотии и отпад од масло
Испарлива материја ≤%1
Пепел%0.2
300% модул Mpa≥2.2
Цврстина на истегнување Mpa≥16
Издолжување на пауза ≥%700
Постојана деформација ≤%40
Цврстина, брег А≥68
Стапка на проток на топење g / 10min0.01-0.5
Главната применаЛепило за растворувач Пластична модификација на модификација на асфалтот


Испраќам барање