EN
сите категории
EN

Дома>Производ>Стирен Бутадиен Стирен блок Кополимер

SBS (блок кополимер на стирен бутадиен стирен) JH 7411


ОПИС

SBS JH-7411 is similar with LCY 3411. It could be used in asphalt modify and shoe sole.

ПРИМЕНА

ХЕМИСКИ СОСТОЈБИ
ОдделениеJH-7411
НадворБела или светло-боја, без механички нечистотии и отпад од масло
Испарлива материја ≤%0.7
Пепел%0.2
300% модул Mpa≥
Цврстина на истегнување Mpa≥16
Издолжување на пауза ≥%600
Постојана деформација ≤%78
Цврстина, брег А≥
Стапка на проток на топење g / 10min
Главната применаShoe sole Adhesive


Испраќам барање