EN
сите категории
EN

Дома>Производ>Стирен Бутадиен Стирен блок Кополимер

SBS(Styrene Butadiene Styrene Block Copolymer)KTR 101


ОПИС

SBS KTR101 is a styrene-butadiene block copolymer with 30% of styrene content, linear structure. It could be used in asphalt modify, waterproof, TPE and adhesive.

ПРИМЕНА

Лепило

Модификација на асфалт

Комбинирање

ХЕМИСКИ СОСТОЈБИ
ОдделениеKTR101
БојаБела
Стирен содржина%30-33
Испарлива материја% 0.7
25% раствор на толуен Вискозитет cps4100-4900
5.23% раствор на толуен Вискозитет cps
Цврстина, брег А≥74-80
Јачина на истегнување Мин200
Издолжување на пауза Мин700
Специфична гравитација0.93-0.95
300% модул22-30
Густина (25 ℃)0.35-0.45
Главната применаАсфалт Измени водоотпорен Tpe соединение Лепило


Испраќам барање