EN
сите категории
EN

Дома>Производ>Стирен Бутадиен Стирен блок Кополимер

SBS (блок кополимер на стирен бутадиен стирен) LG 501S


ОПИС

SBS LG501 is a styrene-butadiene block copolymer with 30% of styrene content, linear structure. It’s non-oil extended It could be used in asphalt modify, waterproof.

ПРИМЕНА

Лепило

Модификација на асфалт

Комбинирање

ХЕМИСКИ СОСТОЈБИ
ОдделениеLG 501S
Содржина на стирен30-32
Испарлива материја0.6
Yellowолт индекс6
Густина0.93-0.95
Цврстина 71-81
Вилузивност на раствор на толуен12-14
Главната применаАсфалт Измени водоотпорен Tpe соединение Лепило


Испраќам барање