EN
сите категории
EN

Дома>Производ>Стирен Бутадиен Стирен блок Кополимер

SBS (блок кополимер на стирен бутадиен стирен) YH-188E


ОПИС

SBS YH-188E is a styrene-butadiene block copolymer with 34% of styrene content, linear structure. It is used in transparency TPE, hot melt pressure sensitive adhesive.

ПРИМЕНА

Лепило

Комбинирање

Обувки

ХЕМИСКИ СОСТОЈБИ
ОдделениеYH-188E
Полимерна структуралинеарна
С / Б содржина%34 / 66
Цврстина на истегнување Mpa≥20
Цврстина, брег А≥85 5 ±
Стапка на проток на топење, g / 10 мин., 200 ℃ , 5 кг3-8
25 ℃, 25% раствор на толуен Вискозитет mpa.s
Главната применаTransparency toys Hot melt pressure sensitive adhesive


Испраќам барање