EN
сите категории
EN

Дома>Производ>Стирен Бутадиен Стирен блок Кополимер

SBS(Styrene Butadiene Styrene Block Copolymer)YH-791H(1301-1)


ОПИС

SBS YH-791H is a styrene-butadiene block copolymer with 30% of styrene content, linear structure. YH-791H as a modifier of construction asphalt and road asphalt can significantly improve the weather resistance and load resistance of asphalt.

ПРИМЕНА

Лепило

Модификација на асфалт

Комбинирање

Водоотпорен

ХЕМИСКИ СОСТОЈБИ
ОдделениеYH-791H
Полимерна структуралинеарна
С / Б содржина%30 / 70
Цврстина на истегнување Mpa≥16
Цврстина, брег А≥68
Стапка на проток на топење, g / 10 мин., 200 ℃ , 5 кг0.1-0.5
25 ℃, 25% раствор на толуен Вискозитет mpa.s
Главната применаAsphalt modification Solvent adhesive


Испраќам барање