EN
сите категории
EN

Дома>Производ>Стирен етилен пропилен блокиран кополимер

категории Производител апликација Алтернативни оценки операции
СЕПС (блок кополимер на стирен етилен пропилен стирен) YH-4051 СИНОПЕК

кабелски материјал за обложување

медицински производи

Торба за пакување храна


Kuraray 4033

ПРИМЕР
СЕПС (блок кополимер на стирен етилен пропилен стирен) YH-4052 СИНОПЕК

Мека играчка

Ellyеле свеќа


Kuraray 4044

ПРИМЕР
СЕПС (блок кополимер на стирен етилен пропилен стирен) YH-4053 СИНОПЕК

Уреди за храна

медицински производи


Kuraray 4055

ПРИМЕР
СЕПС (блок кополимер на стирен етилен пропилен стирен) YH-4010 СИНОПЕК

Паста за полнење на оптички влакна

Пополнување на кабел и кабел


ПРИМЕР
СЕПС (блок кополимер на стирен етилен пропилен стирен) YH-4020 СИНОПЕК

Паста за полнење на оптички влакна

Пополнување на кабел и кабел


ПРИМЕР
СЕПС (блок кополимер на стирен етилен пропилен стирен) YH-4030 СИНОПЕК

масло за подмачкување

ПРИМЕР