EN
сите категории
EN

Дома>Производ>Стирен етилен пропилен блокиран кополимер

СЕПС (блок кополимер на стирен етилен пропилен стирен) YH-4010


ОПИС
ПРИМЕНА

Паста за полнење на оптички влакна

Пополнување на кабел и кабел


Испраќам барање