EN
сите категории
EN

Дома>Производ>Стирен етилен пропилен блокиран кополимер

СЕПС (блок кополимер на стирен етилен пропилен стирен) YH-4020


ОПИС
ПРИМЕНА

Optical fiber filling paste

Cable and cable filling


Испраќам барање