EN
сите категории
EN

Дома>Производ>Стирен етилен пропилен блокиран кополимер

СЕПС (блок кополимер на стирен етилен пропилен стирен) YH-4030


ОПИС
ПРИМЕНА

масло за подмачкување

Испраќам барање