EN
сите категории
EN

Дома>Производ>Стирен Изопрена Стирен блок Кополимер

Коломер на блокада на стирен на стирен, изорен, стирен) YH-1105


ОПИС

It’s a linear, pure SIS triblock copolymer with medium molecular weight, low styrene content, low modulus copolymer. It has outstanding adhesion and is designed for using in adhesive tape,label and plastic modification area.

ПРИМЕНА

етикета

Лепила

Комбинирање

Пластична модификација

Измена на асфалт

ХЕМИСКИ СОСТОЈБИ
ОдделениеYH-1105
Полимерна структуралинеарна
Нестабилност,% 0.7
Стирен содржина%15
СИ содржина на блокирање%<1
Вискозитет на решение, mPa.s≤2500
Стапка на проток на топење, g / 10 мин2-14
Цврстина на истегнување, Mpa7
Издолжување при пауза,%1000
Главната применаAdhesive,tape label plastic modification


Испраќам барање