EN
сите категории
EN

Дома>Производ>Стирен Изопрена Стирен блок Кополимер

Коломер на блокада на стирен на стирен, изорен, стирен) YH-1106


ОПИС

It’s a blend of a liner triblock copolymer and diblock copolymer SIS/SI. It has medium molecule weight and low diblock content, with good melt process ability. It can be used to produce adhesive tape, label.

ПРИМЕНА

етикета

Лепила

Комбинирање

Пластична модификација

Измена на асфалт

ХЕМИСКИ СОСТОЈБИ
ОдделениеYH-1106
Полимерна структуралинеарна
Нестабилност,% 0.7
Стирен содржина%15
СИ содржина на блокирање%16.7
Вискозитет на решение, mPa.s≤2000
Стапка на проток на топење, g / 10 мин7-17
Цврстина на истегнување, Mpa8
Издолжување при пауза,%800
Главната применаЛепило tape label


Испраќам барање