EN
сите категории
EN

Дома>Производ>Стирен Изопрена Стирен блок Кополимер

Коломер на блокада на стирен на стирен, изорен, стирен) YH-1126


ОПИС

It’s a blend of a liner triblock copolymer and diblock copolymer SIS/SI. It has medium molecule weight and high diblock content, with good melt processability. It can be used to produce adhesive tape, label.

ПРИМЕНА

етикета

Лепила

Комбинирање

Пластична модификација

Измена на асфалт

ХЕМИСКИ СОСТОЈБИ
ОдделениеYH-1126
Полимерна структуралинеарна
Нестабилност,% 0.7
Стирен содржина%16
СИ содржина на блокирање%50
Вискозитет на решение, mPa.s≤-
Стапка на проток на топење, g / 10 мин7-17
Цврстина на истегнување, Mpa4
Издолжување при пауза,%-
Главната применаЛепило лента етикета


Испраќам барање