EN
сите категории
EN

Дома>Производ>Стирен Изопрена Стирен блок Кополимер

Коломер на блокада на стирен на стирен, изорен, стирен) YH-1209


ОПИС

It has high styrene content and strong cohesion. It can be used to produce women’s napkin, paper napkin.

ПРИМЕНА

етикета

Лепила

Комбинирање

Пластична модификација

Измена на асфалт

ХЕМИСКИ СОСТОЈБИ
ОдделениеYH-1209
Полимерна структуралинеарна
Нестабилност,% 0.7
Стирен содржина%29
СИ содржина на блокирање%<1
Вискозитет на решение, mPa.s≤1600
Стапка на проток на топење, g / 10 мин6-15
Цврстина на истегнување, Mpa11
Издолжување при пауза,%800
Главната применаWomen's napkin Paper napkin


Испраќам барање