EN
Të gjitha kategoritë
EN

home>Lajme>Kompania News

U mbajt përmbledhja vjetore e punës 2017 dhe plani vjetor i punës 2018

Koha: 2018-01-19 Goditjet: 48

Më 13 janar, Grand Resources Group Co., përmbledhja vjetore e punës 2017 e LTD dhe takimi vjetor i planit vjetor të punës 2018 me temën "Kohezioni, Rikrijimi i së Ardhmes" u mbajt në Hotel Landison Plaza në Ningbo. Në takim, secili segment i biznesit i grupit zhvilloi një raport të punës për vitin 2017 dhe një perspektivë të punës për vitin 2018. Qendra e Menaxhimit Financiar të Grupit dhe Qendra e Menaxhimit të Rrezikut përkatësisht kryen analiza dhe vlerësime përkatëse mbi kushtet e funksionimit të kompanisë gjatë vitit të kaluar. Pas fjalës përmbyllëse të Kryetarit Jin Bo, takimi përfundoi me sukses.