EN
Të gjitha kategoritë
EN

home>Lajme>Kompania News

Kompania jonë dhuroi më shumë se 2 milion juan furnizime mjekësore për të mbështetur punën e parandalimit të epidemisë

Koha: 2020-02-21 Goditjet: 2

Në fillim të vitit të ri, kur shpërtheu epidemia, kompania jonë ka kohë që u përmbahet vlerave të korporatave të "respektit për parajsën, dashurisë për të tjerët, mirënjohjes dhe ndarjes", dhe iu përgjigj dhe organizoi në mënyrë aktive donacione të më shumë se 2 milion juanë në total.

On February 7, the 10,500 pieces of medical protective clothing purchased by our company from Australia were in place, of which 6,500 pieces were rushed to the front line of Hubei anti-epidemic through the Hubei Provincial Charity Federation: Fangcang Hospital, Huazhong University of Science and Technology Affiliated Union Hospital and other related hospitals in Hubei Province In addition, 4000 pieces were donated through Ningbo Charity Federation to Ningbo Huamei Hospital of Chinese Academy of Sciences University, Ningbo First Hospital and other hospitals and units