ENEN
Të gjitha kategoritë
ENEN

home>Rreth Nesh>Histori

HISTORIA

Zhejiang Yuanda Import and Export Co., Ltd. është themeluar në korrik 1994. Është një degë tërësisht në pronësi të China Yuanda Group në Zhejiang, me një kapital të regjistruar prej 10 milionë juanë.

2020/02/21

Kompania jonë dhuroi më shumë se 2 milionë juanë materiale mjekësore për të mbështetur punën e parandalimit të epidemisë. Ne jemi në veprim për të parandaluar dhe kontrolluar epideminë

2020/02/21
2019

Zëvendësohet në vendin e 274 në listën e 500 sipërmarrjeve më të mira kineze.

2019
2018/09/03

2018 Me një të ardhur kryesore biznesi prej 101.52 miliardë juanë, Yuanda Property & Materials u rendit e dyta në listën e 100 ndërmarrjeve më të mira gjithëpërfshirëse në Ningbo dhe e para në listën e 100 ndërmarrjeve më të mira në industrinë e shërbimeve të Ningbo.

2018/09/03
Më korrik, 22 2018

Konferenca e operacionit dhe menaxhimit të mesit të 2018 me temën "Përqendrimi i zemrës dhe rikrijimi i së ardhmes" u mbajt në Langham Place, Ningbo Cultural Plaza. Në takim, qendra e menaxhimit financiar të Grupit dhe qendra e menaxhimit të riskut bënë analizat dhe vlerësimin përkatës të situatës së operimit të kompanisë në gjysmën e parë të vitit.

Më korrik, 22 2018
2018/01/17

Grand Resources Group Co., LTD 2017 Përmbledhja Vjetore e Punës dhe Takimi Vjetor i Planifikimit të Punës 2018 Mbajtur Më 13 janar, tema e përmbledhjes së punës 2017 dhe takimi i planit të punës 2018 të Grand Resources Group Co., LTD me temën "Mbledhja e zemrat dhe kohezioni për të krijuar një të ardhme më të mirë” u mbajt në Universitetin Shtetëror të Radisson Plaza Hotel Ningbo. Në takim, secili segment biznesi i grupit kreu një raport pune për vitin 2017 dhe një perspektivë të punës për vitin 2018

2018/01/17
2017

Renditur në vendin e 199-të në "Top 500 Ndërmarrjet Kineze".

2017
2016

Letrat me vlerë të kompanisë referohen si Yuanda Holdings (Kodi i Aksioneve 000626)

2016
2013/09/19

Grand Group Corporation u rinovua dhe u njoh si "Respektoni kontratën dhe rikreditoni njësinë e nivelit AAA"

2013/09/19
2012/06/12

Dhe zyrtarisht ndryshoni emrin nga Zhejiang Grand Import And Export Co., Ltd. në "Grand Group Corporation".

2012/06/12
2011

Mbledhja Vjetore e Aksionarëve 2011 u mbajt me sukses

2011
2010/08/25

Më 17 gusht, Grand Group Corporation Rubber & Plastics Division dhe LG nënshkruan një marrëveshje agjencie në Hotelin Shangri-La në Guangzhou për të drejtat e agjencisë së LG SBS në tregun kinez. Grand Group Corporation ka të drejtën ekskluzive të agjencisë së LG SBS në verilindje, Kinën veriore, Kinën Lindore dhe rajone të tjera, duke shënuar se kompania jonë ka marrë rrugën për t'u bërë agjenti më i madh dhe më profesional i SBS në tregun kinez.

2010/08/25
2010/07/07

Me zgjerimin gradual të kompanisë sonë, për të plotësuar sa më mirë nevojat e zhvillimit, të miratuar nga Shteti dhe Administrata Komunale e Ningbo për Industrinë dhe Tregtinë, kompania ka marrë licencën e ndryshuar të biznesit më 7 korrik 2010 dhe ka ndryshuar zyrtarisht emrin nga Zhejiang Grand Import And Export Co, Ltd te "Grand Group Corporation".

2010/07/07
Në 2007

Vëllimi i shitjeve arriti në 13.15 miliardë juanë

Në 2007
Në 2005

Kaloi certifikimin e sistemit të cilësisë ISO9001:2000

Në 2005
Në 2003 qershor

Rriti kapitalin e saj të regjistruar në 80 milionë juanë Vëllimi i shitjeve tejkaloi 6 miliardë juanë.

Në 2003 qershor
Në dhjetor, 2001

Zhejiang Yuanda Import and Export Co., Ltd. përfundoi një projekt asfalti të modifikuar SBS me një prodhim vjetor prej 100,000 ton në Yanggongshan, Beilun.

Në dhjetor, 2001
Në shtator 2001

Zhejiang Yuanda rriti kapitalin e regjistruar të kompanisë në 50 milionë juanë.

Në shtator 2001