EN
Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkt>Stireni Butadiene Blloku i polisterolit të stirenit

SBS (Stireni Butadiene Styrene Block Copolymer) C711


PËRSHKRIMI

SBS C711 është një kopolimer termoplastik butadien / stiren 70/30, i polimerizuar në tretësirë ​​dhe që ka një strukturë radiale.

APLIKIMI

ngjitës

Modifikimi i asfaltit

përzjerë


VETIT KIMIKE
KlasëC711
Viskoziteti i Solucionit të Toluenit (5.23%)23.5-28.5
Çështje e paqëndrueshme ≤% (Wt)0-0.75
Përmbajtja e stirenit%28.5-31.5
Bllokoni stirenin95-100
Aplikimi kryesorModeli i Asfaltit i papërshkueshëm nga uji Ngjitës i përbërjes Tpe


HETIM