EN
Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkt>Stireni Butadiene Blloku i polisterolit të stirenit

SBS (Styrene Butadiene Styrene Block Copolymer) JH 7302


PËRSHKRIMI

SBS JH-7302 is a styrene-butadiene block copolymer with 30% of styrene content, linear structure. It could be used in adhesive, plastic modification, asphalt modify.

APLIKIMI

ngjitës

Modifikimi i asfaltit

përzjerë

VETIT KIMIKE
KlasëJH-7302
JashtëE bardhë ose me ngjyra të lehta, pa papastërti mekanike dhe mbetje vaji
Çështje e paqëndrueshme ≤%1
Hiri ≤%0.2
300% Modul  Mpa≥2.2
Forca e tërheqjes Mpa≥16
Zgjatja në pushim ≥%700
Deformimi i përhershëm ≤%40
Fortësi, Shore A≥68
Shkalla e rrjedhjes së shkrirjes g / 10min0.01-0.5
Aplikimi kryesorNgjitës tretës Modifikimi plastik Modifikimi i asfaltit


HETIM