EN
Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkt>Stireni Butadiene Blloku i polisterolit të stirenit

SBS (Styrene Butadiene Styrene Block Copolymer) JH 7411


PËRSHKRIMI

SBS JH-7411 është i ngjashëm me LCY 3411. Mund të përdoret në modifikimin e asfaltit dhe tabanin e këpucëve.

APLIKIMI

   

VETIT KIMIKE
KlasëJH-7411
JashtëE bardhë ose me ngjyra të lehta, pa papastërti mekanike dhe mbetje vaji
Çështje e paqëndrueshme ≤%0.7
Hiri ≤%0.2
300% Modul  Mpa≥
Forca e tërheqjes Mpa≥16
Zgjatja në pushim ≥%600
Deformimi i përhershëm ≤%78
Fortësi, Shore A≥
Shkalla e rrjedhjes së shkrirjes g / 10min
Aplikimi kryesorNgjitës i tabanit të këpucëve


HETIM