EN
Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkt>Stireni Butadiene Blloku i polisterolit të stirenit

SBS (Styrene Butadiene Styrene Block Copolymer) YH-796E


PËRSHKRIMI

SBS YH-796E është një kopolimer bllok stiren-butadieni me 20% të përmbajtjes së stirenit, strukturë lineare. Ai tregon një kombinim të performancës së mirë dhe përpunimit të lehtë në aplikacione. Përdoret në ngjitëset e ndjeshëm ndaj presionit, ngjitësit e shkrirjes së nxehtë, ngjitësit e ndërtimit.

APLIKIMI

ngjitës

   

HETIM