EN
Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkt>Kopolimeri bllokues stilen etilen butilen

SEBS Cop Styrene Etileni Butileni Stoleni polip i bllokut) YH-561T


PËRSHKRIMI

SEBS YH-561T is a grade specially developed for low-hardness elastomer products. It’s a mixture of SEBS YH-503 and YH-602 at certain proportion. Its outstanding feature is that it has a higher elastic modulus under high oil filling rate, and its elastic recovery is better than other grades. Under the same oil filling rate, the surface of the products produced by SEBS YH-561T is more dry, non-sticky, high in hardness. It is mainly used for soft toys, vibration-damping sheets

APLIKIMI

soft toys, vibration-damping sheets

VETIT KIMIKE
KlasëYH-561T
Struktura e polimeritI përzier
Përmbajtja S / B%33 / 67
Forca e tensionit 300% Mpa≥6.5
Ensile Forca Mpa26.5
Zgjatja%490
Set i përhershëm%20
Fortësia Shore A80
Viskoziteti i Solucionit të Toluenit në 25 ℃ dhe 25%, mpa.s1200
Aplikimi kryesorVeshje ngjitëse Modifikimi i asfaltit plastik Plotësues / bashkues teli


HETIM