EN
Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkt>Kopolimeri bllokues stilen etilen butilen

SEBS Cop Styrene Etileni Butileni Stoleni polip i bllokut) YH-602T


PËRSHKRIMI

SEBS YH-602T ka një strukturë në formë ylli me rrjedhshmëri të mirë përpunimi, sipërfaqe të lartë përfundimi dhe rikuperim të mirë elastik. Me vetitë e mira të përzierjes dhe përpunimit dhe vetitë e moderuara mekanike, SEBS 602T mund të prodhojë elastomere të ndryshëm, të tilla si materiale mbyllëse, artikuj shkrimi dhe artikuj sportivë

APLIKIMI

materiale nënshkrimi, artikuj shkrimi dhe artikuj sportivë

VETIT KIMIKE
KlasëYH-602T
Struktura e polimeritNë formë ylli
Përmbajtja S / B%35 / 65
Forca e tensionit 300% Mpa≥6.5
Ensile Forca Mpa27
Zgjatja%500
Set i përhershëm%36
Fortësia Shore A81
Viskoziteti i Solucionit të Toluenit në 25 ℃ dhe 25%, mpa.s250
Aplikimi kryesorVeshje ngjitëse Modifikimi i asfaltit plastik Plotësues / bashkues teli


HETIM