EN
Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkt>Kopolimeri bllok i stirenit etilen propilen

Temat prodhues Aplikacion Notat alternative operacionet
SEPS (Styrene Etilen Propilen Styrene Block Copolymer) YH-4051 Sinopec

material për veshjen e kabllove

produkte mjeksore

Qese paketimi ushqimore


Kuraray 4033

SHEMBULL
SEPS (Styrene Etilen Propilen Styrene Block Copolymer) YH-4052 Sinopec

Soft toy

Jelly Candle


Kuraray 4044

SHEMBULL
SEPS (Styrene Etilen Propilen Styrene Block Copolymer) YH-4053 Sinopec

Pajisjet ushqimore

produkte mjeksore


Kuraray 4055

SHEMBULL
SEPS (Styrene Etilen Propilen Styrene Block Copolymer) YH-4010 Sinopec

Pastë për mbushjen e fibrave optike

Mbushja e kabllove dhe kabllove


SHEMBULL
SEPS (Styrene Etilen Propilen Styrene Block Copolymer) YH-4020 Sinopec

Pastë për mbushjen e fibrave optike

Mbushja e kabllove dhe kabllove


SHEMBULL
SEPS (Styrene Etilen Propilen Styrene Block Copolymer) YH-4030 Sinopec

vaj lubrifikues

SHEMBULL