EN
Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkt>Kopolimeri bllok i stirenit etilen propilen

SEPS (Styrene Etilen Propilen Styrene Block Copolymer) YH-4020


PËRSHKRIMI
APLIKIMI

Pastë për mbushjen e fibrave optike

Mbushja e kabllove dhe kabllove


HETIM