EN
Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkt>Kopolimeri bllok i stirenit etilen propilen

SEPS (Styrene Etilen Propilen Styrene Block Copolymer) YH-4052


PËRSHKRIMI

SEPS formohet nga hidrogjenizimi selektiv i stireolit ​​dhe kopolimerit izoprene. Në krahasim me SEBS, elastomeri SEPS ka shpejtësi të shpejtë të thithjes së vajit, viskozitet të ulët sipërfaqësor pas thithjes së vajit, ngurtësi të lartë dhe forcë tërheqëse, deformim të vogël të përhershëm në pushim dhe ngjitje të mirë me materiale të ndryshme polare dhe jo polare.

SEPS YH-4052 is suitable for the production of various high-resilience soft rubber toys, jelly wax, etc., and for the production of encapsulated rubber, it has a more comfortable touch and transparency.SEPS YH-4052 can be used in plastic modification, soft toys, film toughening, Jelly Candle etc.

APLIKIMI

Soft toy

Jelly Candle

VETIT KIMIKE
KlasëYH-4052
Styrene wt%33
Shkalla e hidrogjenizimit≥98
Fortësia Shore A78
Forca e tërheqjes Mpa≥35
Viskoziteti i Solucionit të Toluenit në 25 ℃, mpa.s480 (10% , wt
Aplikimi kryesorSoft toy
Jelly Candle


HETIM