ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>aplikasi

Modifikasi aspal, waterproof

Waktos: 2020-07-27 Hit: 350


Modifikasi aspal tradisional jeung bahan polimér TPE bisa nyaluyukeun rentang hawa lumaku tina aspal tradisional, ngaronjatkeun sipat mékanis aspal, ningkatkeun sensitipitas hawa, ngaronjatkeun élastisitas aspal dina lingkungan suhu low, sarta ngaronjatkeun kamampuh anti sepuh; aspal dipaké pikeun jalan. Struktur beton aspal anu cocog tiasa ningkatkeun kasalametan jalan sareng kapasitas ngangkut jalan. Nalika TPE dirobah aspal polimér dipaké dina roofing na waterproofing proyék, éta bisa taat ka struktur jeung adhesion luhur, kukituna ngurangan kamungkinan aspal nyerep hawa ambient sarta ngabalukarkeun aliran nangtung, sarta prolonging sepuh Time sarta ngurangan waktu sepuh. Masalah dina perbaikan sareng pangropéa diréduksi


Kargo anu disarankeun:


YH-791H, JH 7302, LG501, KTR101,


Halaman Praja: napel

Halaman salajengna: Tapak Sapatu

Balik deui