ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>aplikasi

TPE Compounding

Waktos: 2020-07-27 Hit: 253


Bahan TPE biasana dianggo pikeun nguatkeun plastik rékayasa. Sipat karét tina TPE komposit tiasa dianggo pikeun ningkatkeun résistansi dampak sareng kinerja suhu rendah tina plastik rékayasa. Sajaba ti éta, ku nambahkeun nanopartikel, sipat panghalang gas tina pilem TPE bisa ningkat, sarta loba dipaké dina pilem dahareun, bungkusan inuman, sarta pilem médis pikeun kantong infusion precision. Bahan TPE ogé tiasa ningkatkeun kasaluyuan sareng bahan hétérogén ku cara nambihan kompatibilitas sareng plastik polar. Produk grafted anhidrida maleic sareng bahan polar (sapertos TPU) tiasa ditambihan supados cocog sareng lawon nonwoven pikeun ngadamel rupa-rupa kulit buatan. Bahan komposit lawon.


Disarankeun kargo


YH-792E, YH-791E, SEBS jsb


Halaman Praja: Produk médis

Halaman salajengna: Modifikasi palastik

Balik deui