EN
sadaya Kategori
EN

Imah>aplikasi

Tirus

Waktos: 2020-07-29 Hit: 63

SSBR ngagaduhan ciri résistansi maké, résistansi tiis, ngahasilkeun panas low, shrinkage low, warna anu saé, kirang lebu, purity tinggi sareng laju vulkanisasi gancang Éta ngagaduhan résistansi rolling low sareng résistansi baseuh-slip anu hadé. Dina industri ban, khusus ban hejo, ban anti selip sareng ban kinerja tinggi sanesna seueur dianggo, sapertos ngadamel ban mobil, tapak ban ageung, bangkai ban salju, jst. 

Halaman Praja: teu sahiji bae

Halaman salajengna: Produk Médis

Balik deui