ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>wartos>News Company

Ringkesan kerja taunan 2017 sareng rapat rencana kerja taunan 2018 dilaksanakeun

Waktos: 2018-01-19 Hit: 158

On January 13, Grand Sumberdaya Grup Co., LTD urang 2017 kasimpulan karya taunan tur 2018 pasamoan rencana gawé taunan kalawan téma "Kohési, Recreating nu Future" dilaksanakeun di Landison Plaza Hotel di Ningbo. Dina rapat éta, unggal ségmén bisnis grup ngalaksanakeun laporan kerja 2017 sareng pandangan kerja 2018. Pusat Manajemén Keuangan Grup sareng Pusat Manajemén Résiko masing-masing ngalaksanakeun analisa sareng evaluasi anu relevan dina kaayaan operasi perusahaan dina taun katukang. Sanggeus biantara panutupan Pupuhu Jin Bo, rapat réngsé kalawan suksés.