ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>wartos>News Company

HUT GRAND RESOURCES anu ka-28

Waktos: 2022-07-19 Hit: 122

Dinten ieu ulang taun ka-28 GRAND RESOURCES, anu mangrupikeun liburan umum pikeun 1000 karyawan urang. Kantor Ningbo, Shanghai sareng Hangzhou ngagungkeun ulang taun GRAND RESOURCES anu ka-28 dina waktos anu sami. Dina 28 taun, GRAND RESOURCES geus tumuwuh tina hiji pausahaan leutik lima atawa genep urang ka pamingpin komoditi kiwari. Nembé nembé, daptar Fortune China 2022 500 dileupaskeun. GRAND RESOURCES rengking ka-164 dina daptar Fortune China 500 taun 2022. Urang hormat ka allah, cinta sareng syukur, masa depan bakal langkung saé.

6