ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>wartos>News Company

Rapat manajemen pertengahan 2020 suksés dilaksanakeun

Waktos: 2020-07-28 Hit: 173

Dina 25 Juli, 2020 Mid-year Management Conference of Grand Resources Group Co., LTD kalayan téma "Berorientasi Industri, Inovasi sareng Kewirausahaan" dilaksanakeun di Langham Place, Ningbo Cultural Plaza. Dina rapat éta, Pusat Manajemén Keuangan Grup sareng Pusat Manajemén Operasi masing-masing ngalaksanakeun laporan analisa anu relevan dina kaayaan operasi perusahaan dina satengah munggaran taun.