ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>wartos>News Company

Kompetisi pendakian gunung sareng hiking réngsé kalayan suksés

Waktos: 2022-05-24 Hit: 82

Pasanggiri Panjat Pinang Grand Group Cup ka-5 réngsé kalayan suksés. Tim Ningbo Grand kami geus meunang tempat kahiji pikeun lima titik padeukeut.
Gening ka babaturan ti tim Ningbo Grand kami. Anjeun pangsaéna.

2

3