ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>wartos>News Company

Konperénsi Manajemén Ékonomi 2017 urang suksés dilaksanakeun

Waktos: 2017-07-24 Hit: 188

Dina 22 Juli, Grand Sumberdaya Grup Co., LTD urang 2017 Mid-taun Manajemén Konférénsi kalawan téma "Kolaborasi sarta Sharing, Transformasi jeung Strengthening" dilaksanakeun di Landison Plaza Hotel di Ningbo. Dina rapat éta, unggal bagéan bisnis grup ngalaksanakeun laporan kerja sareng diskusi téma pikeun satengah munggaran 2017, sareng Departemen Keuangan Terstruktur nganalisis sareng ngevaluasi kaayaan ékonomi ayeuna.