ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>wartos>News Company

Perusahaan kami nyumbangkeun langkung ti 2 juta yuan suplai médis pikeun ngadukung padamelan pencegahan wabah

Waktos: 2020-02-21 Hit: 171

Dina awal taun anyar, nalika wabah peupeus kaluar, parusahaan urang geus lila adhering kana nilai perusahaan tina "hormat ka surga, cinta ka batur, syukur, jeung babagi", sarta ngabales tur aktip dikelompokeun sumbangan leuwih ti. 2 juta yuan jumlahna.

Dina tanggal 7 Pebruari, 10,500 lembar baju pelindung médis anu dipésér ku perusahaan urang ti Australia parantos aya, dimana 6,500 lembar digegaskeun ka garis payun anti-épidemi Hubei ngalangkungan Federasi Amal Propinsi Hubei: Rumah Sakit Fangcang, Universitas Ilmu Pengetahuan Huazhong. sareng Rumah Sakit Gabungan Téknologi sareng rumah sakit anu aya hubunganana di Propinsi Hubei Salaku tambahan, 4000 potongan disumbangkeun ngaliwatan Féderasi Amal Ningbo ka Rumah Sakit Ningbo Huamei Universitas Akademi Élmu Cina, Rumah Sakit Pertama Ningbo sareng rumah sakit sareng unit sanés.