ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>wartos>News Company

Konférénsi Manajemén Ékonomi Pertengahan taun 2018 suksés dilaksanakeun

Waktos: 2018-07-23 Hit: 145

Dina 22 Juli, 2018 Mid-taun Operasi sarta Manajemén Konférénsi kalawan téma "Konsentrasi jeung nyieun deui Future" dilaksanakeun di Langham Tempat, Ningbo Budaya Plaza. Dina rapat éta, Pusat Manajemén Keuangan Grup sareng Pusat Manajemén Résiko masing-masing ngalaksanakeun analisa sareng evaluasi anu relevan dina kaayaan operasi perusahaan dina satengah munggaran taun.