ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>kira-kira>Sajarah

SEJARAH

Zhejiang Yuanda Impor sarta Ékspor Co., Ltd. diadegkeun dina bulan Juli 1994. Ieu mangrupakeun cabangna pinuh-milik Cina Yuanda Grup di Zhejiang, kalawan ibukota didaptarkeun 10 juta yuan.

2020/02/21

Perusahaan kami nyumbangkeun langkung ti 2 juta yuan bahan médis pikeun ngadukung padamelan pencegahan wabah. Kami dina tindakan pikeun nyegah sareng ngontrol wabah

2020/02/21
2019

Rengking 274 dina daptar Top 500 Perusahaan Cina.

2019
2018/09/03

2018 Kalayan panghasilan bisnis utama 101.52 milyar yuan, Yuanda Property & Materials rengking kadua dina daptar 100 perusahaan komprehensif luhur di Ningbo sareng kahiji dina daptar 100 perusahaan pang luhur dina industri jasa Ningbo.

2018/09/03
On Juli 22, 2018

Operasi pertengahan 2018 sareng konperénsi manajemén téma "Concentrating Heart and Recreating Future" dilaksanakeun di Langham Place, Ningbo Cultural Plaza. Dina rapat éta, pusat manajemén kauangan sareng pusat manajemén résiko Grup ngalaksanakeun analisa sareng evaluasi kaayaan operasi perusahaan dina satengah munggaran taun.

On Juli 22, 2018
2018/01/17

Grand Resources Group Co.,LTD 2017 Annual Work Summary and 2018 Annual Planning Planning Meeting 13 Annual Planning Rapat Dilaksanakeun On January 2017, the tema of 2018 work summary and 2017 work plan meeting of Grand Resources Group Co.,LTD with theme of "Gathering the hate sareng kohési pikeun nyiptakeun masa depan anu langkung saé" dilaksanakeun di Radisson Plaza Hotel Ningbo State University. Dina rapat éta, unggal ségmén bisnis grup ngalaksanakeun laporan kerja 2018 sareng pandangan kerja XNUMX.

2018/01/17
2017

Rengking 199th dina "Top 500 Chinese Enterprises".

2017
2016

Sekuritas perusahaan disebut Yuanda Holdings (Kode Saham 000626)

2016
2013/09/19

Grand Group Corporation ieu renewed tur diakuan salaku "Atuh ku kontrak jeung kiridit ulang unit tingkat AAA"

2013/09/19
2012/06/12

Sareng sacara resmi ngarobih nami tina Zhejiang Grand Import And Export Co., Ltd. janten "Grand Group Corporation".

2012/06/12
2011

Rapat Pamegang Saham Tahunan 2011 suksés dilaksanakeun

2011
2010/08/25

Dina 17 Agustus, Grand Group Corporation Rubber & Plastics Division sareng LG nandatanganan perjanjian agénsi di Hotel Shangri-La di Guangzhou pikeun hak agénsi LG SBS di pasar Cina. Grand Group Corporation boga hak agénsi ekslusif LG SBS di Northeast, Cina Kalér, Cina Wétan jeung wewengkon séjén, nyirian yén parusahaan urang geus nyokot jalan pikeun jadi agén SBS panggedéna jeung paling profésional di pasar Cina.

2010/08/25
2010/07/07

Kalayan ékspansi bertahap perusahaan urang, supados langkung nyumponan kabutuhan pangwangunan, disatujuan ku Administrasi Perbandaran Propinsi sareng Ningbo pikeun Industri sareng Dagang, perusahaan parantos kéngingkeun lisénsi bisnis anu dirobih dina tanggal 7 Juli 2010, sareng sacara resmi ngarobih nami ti. Zhejiang Grand Impor Sareng Ékspor Co., Ltd. ka "Grand Group Corporation".

2010/07/07
dina 2007

Volume penjualan ngahontal 13.15 milyar yuan

dina 2007
dina 2005

Lulus ISO9001: 2000 sertifikasi sistem kualitas

dina 2005
Dina Juni 2003

Ngaronjat ibukota kadaptar -na pikeun 80 juta yuan volume Penjualan ngaleuwihan 6 miliar yuan.

Dina Juni 2003
Dina 2001 Désémber

Zhejiang Yuanda Impor sarta Ékspor Co., Ltd. réngsé hiji proyék aspal dirobah SBS kalawan kaluaran taunan 100,000 ton di Yanggongshan, Beilun.

Dina 2001 Désémber
Dina Séptémber 2001

Zhejiang Yuanda ningkatkeun ibukota kadaptar perusahaan ka 50 juta yuan.

Dina Séptémber 2001