ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>barang>Hydrogénated Styrene-Isoprene Blok Kopolimer

SEP(Hydrogenated Styrene-Isoprene Block Copolymer) ZL-M7401


gambaran

ZL-M7401 mangrupikeun polimér styrene-isoprena hidrogénasi linier kalayan eusi stirena 37wt%, nyaéta bubuk bodas. M7401 bisa dipaké pikeun thickening of serat optik némpelkeun keusikan jeung kosmétik, sarta bisa ogé dipaké salaku modifier rheological di coatings, elém, aspal jeung widang lianna.

aplikasi

Thickener of optical fiber filling paste or cosmetic
lubricant viscosity index improver
lapisan wulu
napel
Modifikasi aspal

SIFAT KIMIA
kelasZL-M7401
Struktur Polimérliniér
Gravitasi spésifik, g/cc0.92
Toluene Solution Viscosity(30℃, 15%), mPa·s730
Melting Index(230℃, 5kg), g/10min1.2
Styrene Ratio, wt%37
Hydrogenated Degree, %98
Dynamic Viscosity(6/s, 7%), mPa·s19050
Dynamic Viscosity(50/s, 7%), mPa·s4953
Dynamic Viscosity(200/s, 7%), mPa·s2492
Dropping Point, ℃195
Aplikasi utamaThickener of optical fiber filling paste or cosmetic, lubricant viscosity index improver

panalungtikan