ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>wartos>Artikel Élmu populér

Aplikasi tina SIS dina Self-napel waterproof mémbran

Waktos: 2022-01-28 Hit: 84

SIS boga ciri élastisitas alus sarta viskositas lebur low. Saatos nganggo SIS pikeun ngarobih aspal dasar, penetrasi aspal anu dirobih turun sareng titik lemesna ningkat, anu tiasa ningkatkeun kakuatan kulit tina aspal dasar.
Mémbran waterproofing aspal karét timer napel mangrupakeun tipe anyar bahan waterproofing wangunan kalayan prospek ngembangkeun lega. Bisa ngajaga kualitas rékayasa waterproof. Produkna ngagaduhan résistansi suhu anu saé sareng mangrupikeun bahan tahan cai, tahan lembab sareng kedap pikeun situs konstruksi sapertos subway, torowongan sareng kahuruan anu teu tiasa digerakkeun. Éta ogé cocog pikeun waterproofing sarta rékayasa anti korosi of pipelines.
1. Taya napel, teu perlu panas sarta Panggang nepi ka dilebur, ngan cimata kaluar lapisan isolasi, sarta eta bisa pageuh kabeungkeut kana lapisan dasar.
2. Cai mibanda élastisitas karét, elongation alus, sarta ogé diadaptasi kana deformasi jeung cracking tina lapisan basa.
3. Cai mibanda adhesion alus kana lapisan basa, sarta adhesion mindeng leuwih gede dibandingkeun gaya shearing na (ngarecah luar beungeut beungkeutan).
4. Cai mibanda sipat penyembuhan diri, nyaeta, nalika coil ieu punctured atanapi study kalawan objék teuas, éta bakal otomatis jadi hadé jeung objék ieu, ku kituna masih bisa ngajaga kinerja waterproof alus.
5. konstruksi téh aman, teu ngotoran lingkungan, konstruksi téh basajan tur bersih, sarta éta gampang pikeun ngahontal konstruksi beradab dina situs.

1-1