ENEN
sadaya Kategori
ENEN

Imah>wartos>Artikel Élmu populér

Teu ngarti SEPS, mimitian ku produk SINOPEC?

Waktos: 2021-06-04 Hit: 115

Dibandingkeun jeung SEBS, SEPS elastomer boga speed nyerep minyak gancang, viskositas permukaan low sanggeus nyerep minyak, karasa tinggi jeung kakuatan tensile, deformasi permanén leutik di putus, sarta adhesion alus mun sagala rupa bahan polar sarta non-polar. Kusabab tungtung EP SEPS teu crystallized, sadaya SEPS gaduh kinerja hawa lemah sareng elongation hadé dina putus.

1. aplikasi
1) SEPS YH-4051 cocog pikeun produksi rupa-rupa rubbers lemes resilience tinggi. Dina produksi sabenerna, SEPS YH-4051 ogé bisa dipaké dina granulation TPE, halogén bébas seuneu-retardant bahan palapis kabel, elém, aspal / modifikasi palapis, blending modifikasi, jsb Ieu bisa disebutkeun yen 4051 boga rupa-rupa aplikasi. , ngawengku loba industri.

2) SEPS YH-4052 téh cocog pikeun ngahasilkeun sagala jinis resilience tinggi Toys karét lemes, jelly lilin, jsb Mibanda touch leuwih nyaman jeung transparansi lamun dipaké dina produksi encapsulation, sarta SEPS YH-4052 kompatibel jeung PP, pe , ABS, Eva Cai mibanda kasaluyuan alus tur bisa dipaké dina modifikasi plastik, Toys, toughening pilem, jsb.

3) Dina aplikasi praktis, kombinasi SEPS YH-4053 na 4051 na 4052 bakal némbongkeun touch béda jeung adhesion, sarta transparansi moal robah. The 4053 kelas ogé bisa dipaké pikeun granulation TPE sarta produksi Soles sapatu foamed. Beungeut produk diala leuwih hipu, sarta kinerja anti dieunakeun sarta élastisitas boga kinerja alus.